Lång dag i firandets tecken

Idag tog min systerdotter studenten. Tågersättningsbussen gick redan klockan åtta, och vi kom hem vid tjugo över tio ikväll. Tom och Eva hoppade på i Killeberg och sedan åkte vi med Ronny från Hästveda. Vi stannade till i Åhus och åt en andra frukost, handlade lite grejer i affären och åkte sedan vidare mot Simrishamn. Varmt och en massa väntande. Det var åtminstone något nytt för mig, har varit på studentfiranden innan men aldrig något utspring. Jag hade antagligen trivts bättre med väntandet om jag varit barfota i sportsandaler istället för att ha strumpor och gympadojor, jag hatar att vara varm.

Efter utspring, tal på torget och Natalies flakåkning var det dags att åka mot Ystad. Det kändes som en oändlig resa och väl framme väntade trapporna upp till fjärde våningen. Hade det trevligt. Smörgåstårtor och rulltårtsbakelser med jordgubbar. Lagom mycket interaktion med de andra. Och en gullig kattkille vid namn Kazper. 
Grattis Natalie!
På hemvägen blev det ett stopp på McDonalds. Har mer eller mindre legat på soffan sedan vi kom hem. Trött och ont i ryggen. Har haft en bra fag!

Kommentera här: