Måndag...

Den här måndagen har faktiskt gått ganska snabbt.
 
Gabriel fick telefonsamtal precis när han skulle ta på sig ytterkläderna i morse, så han kom inte iväg i tid och fick ta Ljungbybussen istället för skolbussen. Efter han kommit hem från skolan frågade jag honom om han hade busskortet med sig. "Nej, det har Stoffe" sa han och berättade att de måste lämna ifrån sig mobilerna när de kommer till skolan, men också saker som busskort. Jag kan förstå varför de inte får lov att ha mobilerna på skoltid, det kan störa, men varför i hela fridens namn får de inte lov att ha sitt busskort? Om personalen nu kräver att de lämnar ifrån sig det, kan jag ju tycka att det är deras ansvar att se till att det lämnas tillbaka när skolan slutar för dagen!
 
Fick tummarna ur arslet och duschade och tvättade håret idag. Redde till och med nästan ut håret. Varför, varför, varför blev mitt hår lockigt!?! Älskar mitt hår, men hatar samtidigt det.
 
Det kändes som en bra dag idag, så jag bestämde mig för att gå på jobbsökaktiviteten. Messade coachen att jag skulle bli sen eftersom jag ville ta bussen. Så, halv tre hoppade jag på bussen från stationen... Tryckte på stoppknappen lagom tidigt, precis innan rondellen man svänger i för att komma till min hållplats... När vi kommer ur rondellen gasade han som bara den och blåste förbi hållplatsen. Jag fick helt enkelt ta ett varv till med bussen! Var väldigt nära att ta det som ett tecken på att jag inte skulle gå dit idag, men det var tur att jag inte gjorde det, för det kändes bra att vara där idag!
 
Nu är det snart dags att krypa ner under bolltäcket och se om man kan få en någorlunda tillfredsställande sömn.