Bestulen på en timme!

Ja, jag vet att jag "får tillbaka den till hösten", men det känns faktiskt som den där timmen är viktig för mig. Jag hade behövt den timmens sömn nu när jag är tröttare än någonsin... Jaja, snart helg igen och då blir man som tur är inte bestulen igen!
 
Helgen har, som alltid gått alldeles för snabbt. Jag är på sätt och vis glad att vi inte längre har någon bil, eller några som vill umgås med oss på helgerna, hade man haft det så hade helgen ju försvunnit ännu snabbare.
I torsdags(?) åt vi på ikea. Efteråt gick vi inom Iittala outlet och Gabriel målade ännu en mugg.
I fredags tror jag inte att vi hittade på något särskilt, jag tror inte ens jag var utanför lägenheten!
I lördags tog vi det mest lugnt. Det var våffeldagen och eftersom jag inte orkade bege mig till någon affär än Netto, som bara har mix till Kejsarvåfflor, så gjorde jag egen smet istället. Har aldrig ätit godare våfflor än de i lördags! Vi hade bara sprutgrädde hemma, och det kan man inte ha på våfflor, så det fick bli vaniljglass och sylt till.
Det var även earth hour i lördags. Vi tog en promenad runt den tiden och man får väl säga att det var tur att butikerna i centrum inte släcker ner någonsin, annars hade det varit riktigt mörkt då gatubelysning, belysningen på torget och (hör och häpna!) kommunhuset var släckt. Älskar att vara ute när det är mörkt, man blir liksom osynlig... Gabriel är inte lika förtjust i det dock. Vi hittade några nya Pokemons och handlade lite kattmat innan vi gick hem igen. Självklart lämnade vi allt igång medan vi var ute!
Idag tog i en promenad medan solen var framme. Jag måste verkligen fixa en jacka snart, det är alldeles för varmt för mig att gå omkring i vinterjackan. Letade Pokemons borta vid torget, och sedan gick vi till Maxi och handlade lite. Till middag blev det ytterfilé som jag fyllt med pesto rosso och lite, lite ost, pommes, sås och broccoli. Det smakade lika bra som det luktade.
 
 
 
Dags att sova strax, imorgon är det underbar måndag med tandläkarbesök halv nio och sedan har jag coachning på eftermiddagen...